Menusuggesties

Naast de specialiteiten op onze menukaart presenteert “De Prins” 4 menusuggesties. Deze menusuggesties zijn bedoeld voor groepen vanaf 10 personen.

Menu A - € 36,75 p.p.

Tompouce van gerookte
zalm en roomkaas

of

Serranoham met ananas,
rucola sla en pijnboompitten

Kipfilet gevuld met spinazie en roomkaas,
omwikkeld met Ardennerham, geserveerd met pestosaus

of

Gebakken zeewolffilet op een bedje van wortel, venkel en sperziebonen met Zaanse mosterdsaus

‘Dame Blanche’

vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

Menu B - € 41,75 p.p.

Carpaccio van ossenhaas met rucola sla, pijnboompitten,
Old Amsterdam kaas, spekjes en truffeldressing

of

Drie roosjes van gerookte zalmfilet op een bedje van gemengde salade met Amsterdamse ui, zongedroogde tomaat en mosterd -dille saus

Varkenshaas gevuld met diverse groente en gegratineerd
met brie, geserveerd met honing –mosterdsaus

of

Snoekbaarsfilet met rivierkreeftsaus
en wilde spinazie

Huisgemaakte tiramisu

Menu C - € 44,75 p.p.

Gerookte zalm carpaccio met gekookt ei, kappertjes,
rode ui en saffraanmayonaise

of

‘Vitello Tonato’
dun gesneden kalfsmuis met
tonijnmayonaise en rucola sla

Kalfsoester met Calvadossaus,
appel, beenham en artisjok

of

Zeebaarsfilet met zeekraal
en beurre blanc

‘Proeverij van zoetigheid’

Menu D - € 54,50 p.p.

‘Trio van vis’

Bonbon van zalm en kruidenroomkaas

Hollandse garnalencocktail

Krul van gerookte paling op een bedje van zoet zure komkommer

of

‘Trio van vlees’

Ossenhaas carpaccio met Old Amsterdam kaas, pijnboompitjes, spekjes en truffeldressing

Vitello tonato

Serranoham met meloen

Heldere ossenstaartbouillon met wortel, courgette en kervel

Tournedos met rode portsaus en gebakken champignons

of

Doradefilet met wilde spinazie en Hollandaisesaus

Nagerechtenbuffet

(nagerechtenbuffet is mogelijk vanaf 20 personen, onder de 20 personen wordt het nagerecht een Grand Dessert)